Love Holds është një spinoff i ri i Lucky Letcord Podcast. Në vend që një intervistë ose diskutim i gjatë të prishë një ngjarje, lojtar ose pikë kthese në sezon, Love Holds është një kontroll i përditshëm që pushkët përmes disa pikave kryesore të bisedës. Do të jetë mënyra jonë për të qëndruar në kontakt, dhe ndërsa e bëjmë këtë, shënojmë arritjet kryesore që janë zhbllokuar gjatë javës, të cilat zakonisht janë ato që harrohen deri në kohën kur mbaron java!

Podcast me fat Letcord

Shpresoj që të kënaqeni – dhe reagimet tuaja vlerësohen gjithmonë.

Sot, në Love Holds:

1. Vrapimi i fortë i Coco Gauff në Adelaide e çon atë në një renditje të lartë të karrierës.

Kaq shumë për të pëlqyer aftësinë e Gauff për të fituar ndeshje të ngushta dhe për të vazhduar luftën pa marrë parasysh rrethanat këtë javë në Adelaide. Pasi u mblodh nga një set dhe 3-0 poshtë Kaja Juvan në ndeshjen e saj të fundit kualifikuese, 16-vjeçarja amerikane fitoi tre tre-setër të tjerë në barazimin kryesor para se të binte përfundimisht në Belinda Bencic në tre. Edhe kundër Bencic, Gauff tregoi grindjen e saj. Ajo ruajti një pikë ndeshjeje për të detyruar një vendimmarrës.

E prapambetura e Gauff ishte e pabesueshme gjatë gjithë javës, por ne mendojmë se shërbimi i saj i parë dhe shërbimi i dytë, megjithëse i lëkundur ndonjëherë, nuk do të pengojnë përparimin e saj afatgjatë. Ajo do të rritet në Nr.38 në renditjen e vitit të ardhshëm. Ajo mund të jetë një lojtare me farë kohe kur Roland Garros të rrotullohet.

2. Alejandro Davidovich Fokina – një lojtar për të mbajtur nën vëzhgim.

Një fjalë: e egër! Kjo është loja e Alejandro Davidovich Fokina e Spanjës. Sa herë që hedhim një nga ndeshjet e 21-vjeçarit, ai është improvizues, i guximshëm dhe budalla. Shumë dashuri për këtë fëmijë.


3. Iga Swiatek plani po bashkohet për Polonishten 19-vjeçare.

Ajo po përpiqet për qëndrueshmëri javë për javë dhe jashtë në turne, dhe deri më tani ka qenë një punë e bërë mirë për Swiatek në 2021. Ajo është në finale në Adelaide dhe loja e saj është një kënaqësi e tillë për t’u parë. Ajo rrjedh nga atletizmi i saj fillestar dhe posedon kaq shumë forca. Këto ditë na merr fryma nga shpejtësia e Swiatek. A e keni parë atë të gjurmojë të shtënat në këtë javë fare? Ajo mund të fluturojë drejtpërdrejt!

.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu