Nga Chris Oddo | @TheFanChild | E martë 2 Mars 2021

Herën tjetër kur të keni vdekur të lodhur në një fushë tenisi pasi keni goditur tre ballë përpara një vrapimi nga linja e tramvajit në linjën e tramvajit dy herë, mos harroni përsëri në kohën kur keni parë Aleks de Minaur dhe John Millman shfaqni palestër super njerëzore dhe goditje me top në ABN Amro në Roterdam (shikojeni atë më lart, oksigjeni nuk është i nevojshëm).

Express Tenisi

Shikoni ndërsa dy Aussies mbajnë topin në lojë për një minutë të plotë ndërsa goditjet fillestare godasin cep më cep. Ne nuk duhet të habitemi: statusshtë status quo për këto dy fanatikë të natyrës. Të dy lojtarët krenohen me faktin se janë në gjendje të përballojnë të gjitha llojet e ndëshkimeve në një fushë tenisi, por ky tubim me të vërtetë shkon përtej.

Dhe fundi nga De Minaur, i cili erdhi me rezultatin 6-1, 6-4, por ne të gjithë që ishim dëshmitarë të këtij tubimi frymëzues dolëm fitues, nuk mendoni?

.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu