Nga Chris Oddo | @TheFanChild | E martë 4 maj 2021

Një nga burrat kryesorë të tenisit është bashkuar me një nga burrat kryesorë të Hollywood-it. Roger Federer dhe Robert De Niro për një video për të promovuar turizmin në Zvicër.

Express Tenisi

Me përjashtim të videos, të postuar në faqen time Zvicra ime, ka një tërheqje: De Niro rrëzon Federer, duke refuzuar paraqitjen me 20 herë kampionin e madh sepse Zvicra është “shumë e bukur”.

Në video, De Niro i thotë Federer se ai është një aktor që i duhet një avantazh.

Federer propozon që dyshja të skijojë alpet në video, ose të zhyten në qiell në një fushë lopësh që kullotin, por De Niro e mban vendin e tij me shaka. Nuk do të ndodhë, thotë ai.

“Unë e kam admiruar punën e Robert De Niro për mjaft kohë tani, por nuk isha i sigurt se ai do të pranonte të bëhej pjesë e projektit tonë zviceran. Jam shumë i ngazëllyer që doli kaq mirë”, tha Federer.

Filmi i xhiruar vjeshtën e kaluar në Zermatt, Zvicër dhe New York, SHBA, mund të shikohet në internet në të gjithë botën.

“Shtimi i kësaj prekje të Hollywood-it në fushatën tonë do t’i sjellë më shumë vëmendje Zvicrës dhe natyrës së saj dramatikisht të bukur” deklaron Martin Nydegger, CEO i Turizmit në Zvicër.

.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu