Dhjetë raste koronavirusesh të lidhura me AO

Tani ka 10 raste Coronavirus të lidhura me karantinën Australian Open.

COVID-19 karantinë Victoria, e cila është agjencia që mbikëqyr sistemin e karantinës së hoteleve në Victoria, njoftoi të Shtunën tre burra në karantinën e hoteleve të testuar pozitivisht për variantin më ngjitës të Mbretërisë së Bashkuar të COVID-19.

Më shumë: Pella, të tjerët i bezdisur nga heshtja nga Nadal, Thiem

Dy nga burrat janë në të 30-at e tyre, një burrë është në të 50-at e tij dhe asnjë nga të tre nuk janë tenistë profesionistë megjithëse të gjithë janë të lidhur me AO. Të tre kanë qenë të mbyllur në karantinë e vështirë në hotel.

Tre rastet më të fundit janë të variantit të virusit në Mbretërinë e Bashkuar, i cili besohet të jetë më shumë i transmetueshëm se sa llojet e mëparshme të virusit, sipas Moshës.

Kredia e fotografisë: Mark Peterson / Corleve

.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu