Këshilla dhe taktika kryesore për aksionet e dyfishtë të aksioneve të librit

Dominimi i dyfishtë është tani një burim i gatshëm.

Dominimi i Dyfishtë: Më të mirat nga këshillat, taktikat dhe strategjitë më të mira, eshte tani në dispozicion në internet.

Më shumë: Jack Sock Martohet

Nga kthimi i humbjes në një pikë kampionati në improvizimin e lojës përmes skajit të sipërm psikologjik, ky udhëzues i dysheve është një sintezë e plotë e gjithçkaje që një tenist i një dyshe duhet të dijë për të fituar në të gjitha nivelet e klubeve dhe turneve.

“Nuk është udhëzuesi juaj i zakonshëm mbi këshillat, truket dhe taktikat e tenisit; është një kërkim i asaj që duhet për të qenë më i miri nga më të mirët, për të evoluar lojën tuaj – dhe i frymëzuar nga emrat më të mëdhenj dhe të njohur dhe makinat e lojës, “tha autori Bob Allcorn.

Autori ka marrë mësime nga qindra profesionistë në të gjithë botën që specializohen në dyshe dhe ka përpiluar këshillat, taktikat, strategjitë dhe skenat më të mira në një libër lehtësisht i lexueshëm.


Libri ndan këshillat dhe teknikat e lojtarëve kryesorë të dysheve. Vështrimet e hollësishme përfshijnë të gjitha aspektet e lojës dyshe – shërbimi, kthimi, partneri i serverit, partneri i kthyesit, gjuetia pa leje, gjuetia e rreme, shtrydhja, shtrëngimi, shënjestrat, stërvitjet dhe pllajat.

Autori, një lojtar i dyfishtë i përkushtuar dhe ish gjyqtar i suksesshëm, ka marrë të njëjtin sy të mprehtë që ai përdori gjatë karrierës së tij 40 vjeçare dhe me hartimin e tij të traktatit mbi 800+ faqe mbi strategjitë e çështjeve gjyqësore dhe zbatoi ato taktika për t’u përdorur në fushën e tenisit. Ai ka marrë informacione nga profesionistë në të gjithë botën, duke përfshirë Martina, Vëllezërit Bryan, Gigi Fernandez, Nick Bolletieri, ish All-Amerikanët dhe shumë profesionistë të specializuar në taktikat e dysheve.

Kredia e fotografisë: Mark Peterson / Corleve

.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu