Kreu është Topi Zyrtar, Raketa dhe Vargu për Laver Cup

Laver Cup do të ketë një kërcim të ri në Shtator.

Organizatorët e Laver Cup njoftuan sot se Koka ka nënshkruar një marrëveshje shumë-vjeçare për t’u bërë një sponsor global i ngjarjes duke filluar me edicionin e këtij viti që do të mbahet në ikonën TD Garden në Boston nga 24-26 Shtator.

Babai i Djokovic: Novak do të thyejë rekordin e Slam në 18 muaj

Tenis Kreu, një ofrues global i pajisjeve premium, me performancë të lartë dhe veshjeve, do të bëhet Topi Zyrtar i Tenisit, Raketës, Vargut, Stringer dhe Raketës së Laver Cup.

Që nga fillimi i tij në fund të viteve 1960, kur themeluesi i Head Howard Head prezantoi për herë të parë raketën e tenisit prej alumini, produktet kryesore të divizionit kanë arritur pozicionet kryesore të tregut bazuar në shitje dhe reputacion me shumë nga lojtarët më të mirë në botë që konkurrojnë me raketat Head.

Head do të punojë ngushtë me ekipin Laver Cup për të hartuar një raketë dhe çantë me markë të veçantë Laver Cup që do të shitet në epërsi deri dhe gjatë Laver Cup.

Emëruar në nder të legjendës Australiane të tenisit Rod Laver, Kupa Laver luhet për tre ditë, me një sistem shënimi të shpejtë në një fushë dramatike të zezë. Konkurrenca ndesh gjashtë nga lojtarët më të mirë nga Evropa kundër gjashtë homologëve të tyre nga pjesa tjetër e Botës me legjendat e tenisit dhe rivalët e mëdhenj Bjorn Borg dhe John McEnroe kapitenët aktualë përkatësisht për Team Europe dhe Team World.

Shumë lojtarë nga lista e performancës së lartë të Head kanë marrë pjesë në edicionet e mëparshme të Laver Cup duke përfshirë edhe aktualitetin

Edicioni i katërt i Laver Cup do të zhvillohet në TD Garden, Boston, nga 24-26 Shtator 2021. Team Europe ngriti trofeun në ngjarjen inauguruese në Pragë në 2017, Chicago në 2018 dhe Gjenevë në 2019.

Kredia e fotografisë: Laver Cup

.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu