Partnerët USPTA dhe ATA ofrojnë mundësi për trajnerët zezakë

USPTA po bashkëpunon me ATA për të siguruar më shumë mundësi arsimore për trajnerët zezakë.

Si pjesë e bashkëpunimit, USPTA do të sigurojë qasje falas në konferencat e ndarjes USPTA dhe Konferencën Botërore USPTA për një numër të zgjedhur të trajnerëve ATA dhe HBCU (Kolegjet dhe Universitetet Historikisht të Zinj). Përveç kësaj, trajnerët e ATA-së do të kenë qasje në uebfaqen e arsimit të USPTA, TenisResources.com.

Shikoni: Nadal Betejat Bautista Agut

E planifikuar për 3-8 Gusht, 2021, në Kampusin Kombëtar USTA në Liqenin Nona, FL, USPTA do të mbështesë Kampionatin Kombëtar ATA me seminare për trajnerë të pranishëm dhe edukim për lojtarët dhe prindërit. USPTA është e përkushtuar për të siguruar anëtarët e ATA-së dhe trajnerët e institucioneve të HBCU me punëtori të fuqishme arsimore për të ngritur standardet e tyre të trainimit dhe mësimdhënies.

Në këmbim të këtij angazhimi, USPTA do të jetë organizata ekskluzive e mësimdhënies së tenisit në ATA.

“Unë jam në ekstazë për partneritetin me ATA,” tha John Embree, CEO, USPTA. “Ftesa e anëtarëve të ATA-së për t’u bërë profesionistë të çertifikuar ose instruktorë të çertifikuar të USPTA do të jetë reciprokisht e dobishme pasi të fusim në grupin tjetër të shkëlqyeshëm të profesionistëve të mësimdhënies së tenisit.”

E themeluar në Uashington, DC, në 1916, me misionin e saj për të ngritur tenisin e zi, ATA është organizata më e vjetër dhe me jetëgjatësinë afrikano-amerikane në vend.

“Ekspozimi i dhënë anëtarëve të ATA dhe trajnerëve të HBCU përmes programimit dhe trajnimit USPTA ofron një mundësi të jashtëzakonshme për të përmirësuar mënyrën se si tenisi dorëzohet në komunitetin tonë,” tha presidentja e ATA Roxanne Aaron.

Kredi fotografike: Kampusi Kombëtar USTA Facebook

.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu