Nga Chris Oddo | @TheFanChild | E Premte 29 Janar 2021

Victoria Azarenka ka qenë gjithmonë një nga biseduesit më interesantë në tenisin profesional. Konferencat e saj për shtyp janë të gjera, informuese dhe plot introspeksion, dhe ato janë bërë më mirë pasi Bjellorusia është pjekur.

Express Tenisi

Tani, adhuruesit e tenisit mund të marrin më shumë nga ajo anë e Azarenka duke u akorduar në podcastin e saj të ri, “Mendoni për atë

Azarenka ndërron rolet nga e intervistuara në intervistuese dhe ajo tashmë ka hedhur gjashtë episode që shfaqin diskutime të sinqerta dhe të pashkruara me njerëz të suksesshëm dhe mendimtarë të thellë nga jashtë sportit.

Azarenka është në kërkim të një bisede të mirëfilltë, autentike dhe shpreson të sjellë diçka unike në botën e podcastit – të vërtetën e pa lustruar.

“Unë mendoj se në sport gjithmonë kemi këtë mur mbrojtës që nuk duam të tregojmë dobësitë, ndjenjat, emocionet, frikën tonë, etj, sepse tregon, nga një perspektivë e njerëzve, një dobësi dhe se nuk duhet të flasësh për të dhe njerëzit do të mendojnë për ju ndryshe “, tha ajo për WTA Insider në lidhje me projektin e saj.” Nuk është se njerëzit nuk mendojnë për këtë ose i kanë ato emocione dhe ndjenja, por thjesht ata po e fshehin atë. Fatkeqësisht në sport, unë mos shikoni shumë biseda të hapura për këto tema në lidhje me punët tona. “

Podcasting mund të mos jetë operacion i trurit, por Azarenka sjell një kirurg të vërtetë të trurit në shfaqjen e saj – Rajul Jandial – në episodin e gjashtë. Në episodin e parë paraqitet Trevor Moawad, një ekspert i njohur i kondicionimit mendor dhe një person që mund të ndihmojë çdo person në çdo ecuri të jetës. Në episodin e katërt paraqitet Dr. Rupy Aujla, autor i “Kuzhina e mjekut”.

Mjaft pak larmi, dhe vërtet diçka për të gjithë. Me fjalë të tjera, Azarenka klasike.

“Ne jemi të gjithë njerëzorë dhe kalojmë nëpër të njëjtat emocione dhe ndjenja dhe beteja”, thotë Azarenka. “Një nga gjërat në lidhje me shfaqjen është që të kesh njerëz nga fusha të ndryshme në gjendje të lidhen me ata shembuj, duke pasur të njëjtat beteja në fusha të ndryshme.”

Shfaqja është në dispozicion në kanalin WTA të YouTube, si dhe Podkastet e Apple.

.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu