Serena, Olympia Star në fushatën e modës së re

Serena Williams ka gjetur partnerin e saj të ri në dyshe.

Kampionja 23 herë dhe vajza e saj “mini-me”, e adhurueshme Olympia Ohanian, luajnë së bashku në një fushatë të re reklamash për Stuart Weitzman.

Më shumë: Ivaniseviç mbi Burimin e Energjisë së Gjokoviç

It’sshtë fushata e parë e modës për dyshen nënë dhe bijë së bashku.

Duhet një person i veçantë të futet në këpucët e Serenës dhe Olympia e bën atë bukur. Çifti modelon sandalen Lyla 75 të markës.

Partshtë pjesë e pranverës së Stuart Weitzman 2021 Hapat për të ndjekur fushatës.

“Shpresa dhe optimizmi janë thelbësore për çdo fushatë SW x SW dhe shfaqja e lidhjes së fuqishme midis nënës dhe vajzës në” Gjurmët për të ndjekur “nxjerr në pah mënyrën se si çdo brez mund të frymëzojë çdo brez – qofshin prindër të fëmijëve apo anasjelltas – për të shkelur këpucët e njëri-tjetrit dhe të futemi në botë të reja “, tha marka.

“A janë ato këpucët e mia? Pse do t’i vishje këpucët e mia? Dëshiron të shkosh diku së bashku?” Serena pyet vajzën e saj në video.

“Po, së bashku përgjithmonë”, përgjigjet Olimpiku.

Kredia e fotografisë: Stuart Weitzman

.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu