Shtëpia e kafshëve: Kërkesat më të çuditshme të karantinës AO

Craig Tiley nuk është Dr. Doolittle edhe pse CEO i Australia Open mori disa kërkesa të çuditshme për kafshë nga lojtarët gjatë karantinës.

Tiley i tha ABC-së Ofruesit e jashtëm disa lojtarë kërkuan shoqërues të kafshëve ndërsa shërbenin në karantina 14-ditore Coronavirus në dhomat e tyre të hotelit në Melburn.

Osaka: Në fytyrën e tenisit të grave

“Kërkesa më e çuditshme ishte për një kotele në dhomën e mbylljes”, tha Tiley të Dielën në mëngjes. “Dhe kjo nuk ishte një herë, kjo ishte disa herë.

“Por më pas shpjeguam se në të vërtetë ekziston një korrelacion midis koronavirusit dhe koteleve dhe kjo lloj kërkese u zhduk. Këlyshë qensh, ka pasur disa për qen, dhe dikush po bënte shaka me ne nëse ka ndonjë mënyrë për të marrë disa kafshë që janë autoktone në Australi edhe atje “.

Ndoshta disa lojtarë kërkonin gjuetarë të brendshëm.

Julia Putintseva, një nga 72 lojtarët e mbyllur në karantinë e vështirë në dhomën e saj të hotelit në Melburn, u ankua te stafi i hotelit për një mi në dhomën e saj.

Putintseva raporton se ajo u transferua në një dhomë të re vetëm për të gjetur një familje minjsh në festën e mirëseardhjes.

Ndërsa turneu nuk siguronte këlyshë, kotele ose koala për këdo që shërbente në karantinë AO, Tiley bëri shaka për listën e tij të dëshirave të kafshëve.

“Kishte disa herë që nuk do të kisha mendje të vendosja një kangur boksi atje,” tha Tiley me një buzëqeshje.

Kredia e fotografisë: Geti

.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu