Super agjent i IMG Maks Eisenbud ka acaruar në Kinë. Njeriu që mbikëqyri karrierën e Maria Sharapova dhe Li Na thotë se WTA është shumë e rëndë në Kinë për momentin.

Express Tenisi

“Unë kurrë nuk kam qenë një besimtar i madh në sasinë e ngjarjeve që ndodhin në Kinë,” i tha ai Jon Wertheim në Përtej Podcast Podcast. “Unë mendoj se ky ishte një gabim i madh. Unë mendoj se ata, në përgjithësi, gjithmonë kanë [been] e udhëhequr nga paraja, dhe kjo është e lehtë për mua ta them sepse nuk jam në numra dhe shoh gjithçka, por në botën time disa nga marrëveshjet më të mira që kam bërë janë marrëveshje që nuk i bëra për shkak të parave. Dhe kur filloni të futeni në vrimën e lepurit për të bërë para, filloni të merrni disa vendime që nuk janë të shkëlqyera “.

Eisenbud, i cili drejton sektorin e klientëve të IMG Tennis, thotë se të qenit në Kinë është e nevojshme, por mendon se kalendari i sotëm i WTA ka shumë ngjarje kineze.

“Unë nuk jam duke thënë që ata nuk duhet të jenë në Kinë. Ata duhet të jenë në Kinë – por është shumë. Dëgjo Unë thjesht mendoj se ka shumë ngjarje në Kinë, por kjo është peeve e mia më e madhe për kafshët shtëpiake me WTA tani “, Tha ai.” Unë thjesht nuk jam një besimtar i madh në ngjarje ku, e dini, është kapacitet 20 dhe 30 përqind. Objektet janë të mahnitshme, por tifozët nuk janë atje. Thjesht nuk e di ”.

Eisenbud thekson se ai nuk është një person i brendshëm dhe nuk i njeh financat kur bëhet fjalë për marrëdhëniet e zgjatura të WTA në Kinë. Ai thjesht dëshiron të shohë më shumë ekuilibër. Ai përmend stadiume bosh dhe një mungesë të përgjithshme interesi nga popullata lokale në shumë qytete kineze.

“Unë dua ta paralajmëroj, është e lehtë për mua ta them këtë 30,000 metra larg, unë nuk po shikoj numrat dhe buxhetet, mbase atyre u duhen ato para sepse paguan për gjëra të tjera dhe gjithçka”, tha ai. “Unë thjesht besoni se jemi shumë në Kinë dhe disa nga ato ngjarje ndoshta për më pak mund të kenë qenë në Evropë, ku disa nga lojtarët tanë të shkëlqyeshëm janë atje, por po kjo është diçka për të cilën unë gjithmonë kam gërvishtur kokën “.

“Dhe pastaj, në rregull ne kemi qenë atje, dhe ne i dimë çështjet, por pastaj vazhdojmë të kthehemi për një turne tjetër ose një sanksion tjetër. E dini se çfarë dua të them? Shumë shpejt, i gjithë turneu do të jetë në Kinë.”

.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu